Auxilia - Logo

O nama

Zrinka Pavlović

Zrinka Pavlović

Damir Pavlović

Damir Pavlović

Auxilia tim

Obrazovna platforma Inspiring Education & Training

Vjerojatno O Nama, odnosno o našim pripremama, govore rezultati koje naši polaznici ostvaruju na ispitima državne mature i prijemnim ispitima. O kojim rezultatima jest riječ ? Za ilustraciju navodimo zadnju sezonu priprema (2020./2021.). Na MEF-ZG iz Auxilije je upisano 28 novih studenata medicine (to je 11,3% gledano na nacionalnoj razini; svoje mjesto osigurali su prolaskom teškog prijemnog ispita; naime, prvi put je došlo do otvaranja jesenskog roka na medicini). Na stomatologija-ZG ide 10 novih studenata iz Auxilije (11,8% od upisne kvote). Na fakultetima poput MOLBIO, FER, FSB, PMF, FARM,.. naši polaznici su ostvarili izvrsne rezultate.

Učeći od profesionalaca, s prijateljima i kolegama iz Hrvatske te, u znatnoj mjeri preko seminara, sajmova i međunarodnih konferencija od kolega iz svijeta, stvarali smo preciznu obrazovnu platformu kakva nam treba na pripremama. Obrazovnoj platformi koja predstavlja naš stil rada s popratnim aktivnostima nadjenuli smo ime Inspiring Education & Training.

Pod imenom Auxilia (lat. auxilium - pomoć) radimo od 2010. godine. Dominantno smo orijentirani na testove visokog rizika poput matura i prijemnih ispita, kako za hrvatsku razinu, tako i za onu međunarodnu (npr. IB finalsi).

Održavanja instrukcija za studente i rješavanje problema za njihove ispitne rokove uvelike utječe na Auxilijine pripreme za upis na fakultet. Time naša obrazovna platforma Inspiring Education & Training osvaruje dualnu ulogu: osim priprema za maturu i prijemni ispit naši polaznici dobivaju osjećaj o tome kako će sve izgledati na fakultetu. Zato nam se svidjelo mišljenje bivših Auxilijinih polaznike da su kod nas dobili BAŠ PRIPREME.

Za brojne detalje i pojašnjenja našeg pristupa pripremama dostupni smo na prezentacijama i sastancima. Ispunjavanjem tablica na stranici "Pošalji upit” mi ćemo Vas kontaktirati i dogovoriti susret.

Auxilia

Republike Austrije 19, 10000 Zagreb

Gdje smo?
Kontakti

Zrinka Pavlović, 091 596 9993

Damir Pavlović, 091 722 0010