Auxilia - Logo

O nama

Zrinka Pavlović

Zrinka Pavlović

Damir Pavlović

Damir Pavlović

Auxilia tim

Obrazovna platforma Inspiring Education & Training

Vjerojatno O Nama, odnosno o našim pripremama, govore rezultati koje naši polaznici ostvaruju na ispitima državne mature i prijemnim ispitima. O kojim rezultatima jest riječ ? Za ilustraciju navodimo zadnju sezonu priprema (2022./2023.). Na MEF-ZG iz Auxilije je upisano 29 novih studenata. Posebno nam je drago da su cilj ostvarili i polaznici koji su pripreme pratili isključivo Online. Osim medicine, veliku upisnu kvotu imamo i na FER-u; u zadnje vrijeme sve veći broj naših polaznika bira ovaj fakultet. Spomenut ćemo lijepe rezultate na Stomatologiji, FSB-u, PMF-u, Farmaciji. Zadovoljni smo i s povratnim informacijama od polaznika koji nisu upisali MEF-ZG, ali će svoje visoko obrazovanje nastaviti u Splitu, Rijeci i Osijeku.

Učeći od profesionalaca, s prijateljima i kolegama iz Hrvatske te, u znatnoj mjeri preko seminara, sajmova i međunarodnih konferencija od kolega iz svijeta, stvarali smo preciznu obrazovnu platformu kakva nam treba na pripremama. Obrazovnoj platformi koja predstavlja naš stil rada s popratnim aktivnostima nadjenuli smo ime Inspiring Education & Training.

Pod imenom Auxilia (lat. auxilium - pomoć) radimo od 2010. godine. Dominantno smo orijentirani na testove visokog rizika poput matura i prijemnih ispita.

Obrazovna platforma Inspiring Education & Training osvaruje dualnu ulogu: osim priprema za maturu i prijemni ispit, naši polaznici dobivaju osjećaj o tome kako će sve izgledati na fakultetu. Zato nam se svidjelo mišljenje bivših Auxilijara da su kod nas dobili BAŠ PRIPREME.

Za brojne detalje i pojašnjenja našeg pristupa pripremama dostupni smo na prezentacijama i sastancima. Ispunjavanjem tablica na stranici "Pošalji upit” mi ćemo Vas kontaktirati i dogovoriti susret.

Auxilia

Gajeva 36, 10000 Zagreb

Gdje smo?
Kontakti

Zrinka Pavlović, 091 596 9993

Damir Pavlović, 091 722 0010