Auxilia - Logo

Inspiring education & training

U Auxiliji se izvodi interaktivna dinamična nastava potpomognuta tehnologijama iz područja obrazovanja. Na predavanjima ne koristimo statične prezentacije koje se projiciraju pomoću projektora na ploču. Umjesto toga, služimo se interaktivnim pametnim pločama pomoću kojih, uz pripadne softvere, dobivamo dodatnu vrijednost na predavanjima.

Inspiring Education & Training platforma razvijana je tako da postoji bliska i neposredna veza učenika i profesora. U sezoni priprema 2023./2024. provest će se nastava čije će osobine biti predstavljene na prezentaciji priprema.

Osim klasičnog pristupa nastavi uvodimo i Napredni pristup (Dominator). Osobine ovih pristupa (sličnosti i razlike) predstavljamo na prezentaciji.

Inspiring education & training

Pripreme

Online pripreme

Online pripreme održavaju se u jednakom fondu sati kao i "pripreme u živo", za predmete matematika-A, fizika, kemija i biologija. Zbog COVID-19 pandemije ove pripreme provedene su u cijelosti za generaciju 2020./2021. i djelomično za generaciju priprema 2019./2020. Ostvareni su vrhunski rezultati i Auxilia online pripreme dobile su brojne pohvale i preporuke (pogledati rezultate ostvarene održavanjem Online priprema u rubrici O Nama).

Polaznicima je omogućen pristup Auxilia elearningu za predmete koje imaju upisane u Auxiliji.

Snimka svakog online predavanja dostupna je non-stop na Auxilia elearningu tijekom trajanja priprema. Na online predavanjima ostvaruje se interaktivna suradnja u vidu pitanja, chata (posebno se dobrim pokazao direct chat preko kojeg polaznik komunicira samo s profesorom).

Polaznici online priprema dobivaju domaće zadaće i testove u digitalnom formatu, a ujedno u takvom formatu šalju svoje radove na ispravljanje, komentare i dopune. Za kompletnu komunikaciju koristi se Auxilia elearning.

Za uspješnu online suradnju nužna je kvaliteta prijenosa podataka. Ukoliko polaznik ne može osigurati dostatnu kvalitetu, tada ne možemo organizirati i voditi online pripreme.

Online pripreme preporučujemo učenicima iz svih dijelova Republike Hrvatske. Za dodatne informacije vezane za Online pripreme dostupan sam na kontaktima:

Damir Pavlović

Auxilia

Gajeva 36, 10000 Zagreb

Gdje smo?
Kontakti

Zrinka Pavlović, 091 596 9993

Damir Pavlović, 091 722 0010